Co náš čeká po získání licence

Pondělí 18. prosince je datum, kdy spustíme nový web ROIER i aplikaci pro crowdfundingové investování, na které naše platforma ROIER bude postupně přecházet.

ROIER Invest, s.r.o. získal licenci České národní banky pro crowdfundingové investování. Co se bude dít dál?

Spuštění nového webu, aplikace a registrace do crowdfundingu

Pondělí 18. prosince je datum, kdy spustíme nový web ROIER i aplikaci pro crowdfundingové investování, na které naše platforma ROIER bude postupně přecházet. Od té chvíle se můžete začít v nové aplikaci registrovat. V první fázi bude k dispozici tzv. manuální registrace, u které je potřeba vyplnit všechny potřebné údaje ručně. V polovině ledna pak spustíme možnost registrovat se bankovní identitou, což celý registrační proces výrazně urychlí.

I z nového webu se po 18. prosinci nadále budete moci přihlásit do stávající aplikace a spravovat své aktuální investice. Registrace nových klientů už ale bude možná jen v nové aplikaci.

Nové funkce a služby

V nové aplikaci budeme vystavovat nová atraktivní investiční portfolia s vysokým zhodnocením a její součástí bude také dlouho očekávaná investiční peněženka, která umožní jednodušší investování i re-investování výnosu. V prvních týdnech příštího roku také plánujeme spustit sekundární investování, které umožní přímý prodej a nákupu investic mezi investory navzájem, a díky tomu začne platforma fungovat i komunitně.

Využijte aktuální nabídku investic

Nyní můžete stále investovat ve stávajícím módu a také na vašich současných investicích se nic nezmění, a to až do konce sjednané doby jejich trvání. Podívejte se na nabídku aktuálních investičních příležitostí. Stále přitom můžete využít naši prodlouženou akci bonus k investici nad 10 000 Kč.

Všechny články