Dolní Morava - investujte do harmonického zázemí v horách

Seznamte se s projektem, který spojuje funkčnost, komfort i ekologickou udržitlenost a to vše ve skvělé lokalitě s přírodou i zábavou na dosah.

Představujeme vám projekt Dolní Morava, který není jen rekonstrukcí starého domu, ale komplexní přeměnou, která vdechne nový život historické stavbě. Po dokončení bude dům nabízet dvě nadzemní podlaží a stavebně upravené podkroví, zahrnující 3 bytové jednotky a 6 apartmánů k pronájmu.

Příroda i zábava na dosah

Dolní Morava je klenotem Pardubického kraje, ležící mezi Orlickými horami a Jeseníky, na úpatí majestátního Kralického Sněžníku. Oblast je rájem pro milovníky přírody a dobrodružství. Nabízí unikátní atrakce, jako je Stezka v oblacích, nejdelší visutý most pro pěší na světě, adrenalinové parky a lyžařská střediska. 

Funkčnost, komfort a vysoký standard bydlení s respektem k historii

Projekt Dolní Morava zahrnuje kompletní rekonstrukci historického zděného domu z roku 1859, který se nachází pouhých 2,5 km od centra obce. Původní dům je částečně podsklepen, má dvě nadzemní podlaží a stavebně neupravené podkroví pod sedlovou střechou. Po rekonstrukci bude dům nabízet dvě nadzemní podlaží a upravené podkroví, celkem 3 bytové jednotky a 6 apartmánů k pronájmu. Modernizace zahrnuje napojení na elektrickou síť, veřejný vodovod a řešení splaškové kanalizace, což zajistí pohodlí a komfort pro všechny obyvatele.

Ekologická udržitelnost jako priorita

Autoři projektu si dali jako jeden z přidružených cílů snížit původně vysokou uhlíkovou stopu rekonstruované budovy, přizpůsobit stavbu dnešním ekologicky přívětivým stavebním kvótám a přivést ji k provozu šetrnému k přírodě. Použitím ekologicky šetrných materiálů a technologií projekt Dolní Morava naplňuje myšlenku trvale udržitelného rozvoje. Současná i budoucí generace si tak budou moci užívat krásy Dolní Moravy v její plné kráse.

Finanční stránka a detaily investice

Celková hodnota nemovitosti po rekonstrukci je odhadována na 70 milionů Kč. Projekt bude financován ve třech etapách. Celková výše úvěru činí 44,95 milionů Kč. Proč investovat? Tento projekt spojuje atraktivní podnikatelský záměr s vysokou odhadní cenou po rekonstrukci a je podporován zkušenými podnikateli a stavebními odborníky.

Seznamte se s Michalem Černým

Za projektem Dolní Morava stojí Michal Černý, zakladatel společností KVM-HK, s.r.o. a Rockhood development s.r.o. Michal a jeho tým čerpali své bohaté zkušenosti v předních stavebních firmách, kde se realizovali jako stavbyvedoucí a projektoví manažeři. Jejich nadšení i odborné znalosti vedly k vytvoření projektů, které mění tvář českého stavebnictví. Aktuálně pracují i na dalších projektech, například na luxusním bytovém domě v Hostivicích, jehož realizace bude spuštěna začátkem roku 2025.

Investujte do budoucnosti a rozvoje Dolní Moravy

Projekt Dolní Morava není jen investicí do nemovitosti, je to investice do budoucnosti. Připojte se k nám a staňte se součástí tohoto jedinečného projektu, který přináší luxusní bydlení a udržitelnost do jednoho z nejkrásnějších koutů České republiky. Investovat můžete ZDE

Všechny články