K ověření totožnosti můžete nyní využít bankovní identitu

K rychlému a bezpečnému online ověření totožnosti je nyní možné využít bankovní identitu. 

Na platformě ROIER mohou investovat pouze registrovaní uživatelé s ověřenou totožností. K rychlému a bezpečnému online ověření totožnosti je nyní možné využít bankovní identitu. 

Bankovní identita je moderní metoda digitálního ověřování totožnosti. Zkráceně se označuje jako BankID. V současné době můžete díky ní komunikovat online nejen se státní správou, ale také řadou soukromých společností.

ROIER je první licencovaná crowdfundingová platforma v Česku, která bankovní identitu aktivně využívá. Zájemcům o investování do úvěrů zajištěných nemovitostmi velmi zjednodušuje a zrychluje proces registrace. 

Bankovní identitu poskytuje svým klientům většina tuzemských bank. Zjistěte si, zda ji vaše banka nabízí a aktivujte si ji. Tato služba je maximálně bezpečná a její používání je navíc zcela zdarma. 

Bankovní identita funguje velmi jednoduše a stačí si pamatovat pouze přihlašovací údaje do internetového bankovnictví. Jakmile budeme potřebovat ověřit vaši totožnost, zadáte přihlašovací údaje do svého internetového bankovnictví a identifikujete se své bance. Pokud následně dáte souhlas k ověření vaší identity, banka nám ji obratem potvrdí. Nemusíte se ničeho obávat, protože vždy víte, komu a za jakým účelem svou totožnost poskytujete. Založte si účet ROIER s pomocí BankID zde .

Všechny články