Poznejte blíže atraktivní projekt Uhelný trh podnikatele Ondřeje Slačálka

Představujeme Vám další atraktivní investiční projekt luxusního bydlení v srdci historického centra Prahy

Podnikatele Ondřeje Slačálka můžete již znát z našich předchozích úspěšných projektů jako byla například Tajná Stránka, Přátelský Pivovar Malešov či Amazing Residence v Tomášské ulici. Nyní vám představíme blíže jeho nejnovější projekt - nákup bytu v srdci historické Prahy - na Uhelném trhu.

Uhelný trh je jedním z malebných koutů Starého Města, který najdete přímo mezi Jungmannovým a Betlémským náměstím, jen kousek od slavného staroměstského orloje. A přesně na tomto místě, kde se v minulosti prodávalo uhlí, ale také třeba i řezané květiny, se nachází atypický a kouzelný byt, který vytváří zajímavou investiční příležitost. 

Byt se nachází v domě „U tří stupňů“ a je jediným ze zachovalých starobylých domů s podloubím, které lemovaly západní stranu náměstí. Původně byl dům kavárnou „U Sester kafíčkových“, od té doby ale prošel velkou řadou proměn. Gotické jádro bylo renesančně, barokně i klasicistně přestavováno a nynější fasáda domu je z roku 1890. V dnešní době je tento dům na celém náměstí naprosto nepřehlédnutelný.

Vstupme ale ještě blíže, konkrétně krásnými historickými vraty, které vedou na pohádkové místo - malý dvorek, na němž se vám rozprostře pohled na střechy ostatních domů. Prosklené schodiště ze vstupní chodby pak vede do druhého poschodí, kde se nachází tento velmi atypický byt, který projde citlivou rekonstrukcí pro zachování jeho historie i kouzelné atmosféry. 

Účel a využití prostředků:

Hodnota bytu po rekonstrukci byla odhadnuta na 15 790 000 Kč s tím, že ve 4 etapách bude z úvěru celkem financováno 11 600 000 (LTV 70 %). V prvních třech etapách použije společnost Amazing Residence s.r.o. finanční prostředky na nákup nemovitosti. V další etapě pak proběhne přeměna v atraktivní a luxusní bydlení.

4 důvodu, proč do projektu investovat:

·        Atraktivní podnikatelský záměr luxusního bydlení.

·        Krásná lokalita v historickém centru Prahy.

·        Vysoká odhadní cena po rekonstrukci.

·        Za projektem stojí zkušený podnikatel s mnoha úspěšně realizovanými projekty.

Investujte do tohoto projektu i vy a to již od 5 000 Kč, kompletní investiční nabídku si můžete prohlédnout ZDE.

Všechny články