Proč požádat o úvěr právě na ROIERu?

Máte projekt menšího středního developmentu či podnikatelský projekt střední velikosti a přemýšlíte jak ho zafinancovat? Proč požádat o úvěr právě ROIER?

Proč požádat o úvěr právě na ROIERu?

Platforma ROIER nabízí nejen atraktivní příležitosti pro investory, kteří chtějí zhodnotit své úspory, ale také firmám a podnikatelům umožňuje získat potřebný kapitál na různé podnikatelské záměry. Během krátké doby podpořila desítky firem s celkovou hodnotou projektů přesahující 500 milionů korun. Díky rychlému a flexibilnímu financování se ROIER stává ideální volbou pro společnosti hledající efektivní alternativu k tradičním bankovním úvěrům.

Možnosti financování

O úvěr na ROIERu mohou žádat pouze právnické osoby se sídlem v České republice, což platformu činí přístupnou pro lokální podnikatele. Zájemci o financování mohou získat částky od 500 tisíc až po několik desítek milionů korun. Úvěry jsou převážně zajišťovány zástavním právem k nemovitosti, v menší jsou akceptovány pohledávky či jiné formy zajištění. Podnikatelé mohou získané prostředky využít na různé účely, například na nákup nemovitostí nebo rozvoj svého byznysu.

Podmínky a typy splácení

ROIER nabízí dvě základní možnosti splácení úvěrů: balonové a anuitní. Při balonovém splácení firma hradí měsíčně pouze úrok, zatímco jistinu zaplatí jednorázově na konci úvěru. Tento typ financování je ideální například pro developerské projekty. Anuitní splácení znamená, že firma každý měsíc splácí stejnou částku, která zahrnuje jak úrok, tak část jistiny. Tento přístup firmě poskytuje lepší přehled o výdajích a zjednodušuje plánování cash flow.

Délka splatnosti úvěru se pohybuje od 6 měsíců do 5 let, přičemž většina projektů má splatnost mezi 12 a 24 měsíci. To poskytuje firmám dostatečnou flexibilitu přizpůsobenou jejich potřebám.

Proces schvalování úvěru

Schvalování úvěru na ROIERu je transparentní a probíhá jednodušeji než v tradičních bankách. Po schválení indikativní nabídky klient dodá potřebné dokumenty, jako jsou účetní výkazy, obchodní záměr nebo dokumentace k zástavě. Risk oddělení a investiční výbor poté všechny podklady posoudí. ROIER klienta provází celým procesem, poskytuje mu podporu a pomáhá až do fáze, kdy je projekt vystaven na platformě a investoři mohou začít investovat.

Výhody úvěru na ROIERu

Mezi hlavní výhody financování na ROIERu patří rychlost a flexibilita, která činí celý proces přístupnějším než tradiční bankovní úvěry. Platforma poskytuje financování v oblastech, jako jsou reality, nájemní bydlení či startupy, a je ideální pro firmy hledající provozní nebo projektové financování. Příkladem úspěšně financovaného projektu je pivovar Ondřeje Slačálka, který získal provozní úvěr pro rozšíření výroby. Tento případ dokazuje, že ROIER umí nabídnout řešení i pro specifické potřeby podnikatelů.

Potřebujete zajistit financování pro svůj podnikatelský záměr? Obraťte se na nás a my vám pomůžeme získat potřebné prostředky.

Bližší informace k úvěrům u ROIER zjistíte zde: https://www.roier.cz/pro-firmy

Máte-li zájem o financování svého projektu, napište nám něco o sobě a svém záměru na obchod@roier.cz. Každé žádosti se věnujeme s individuální péčí.

Všechny články