Projekt, který vám učaruje! Investujte do luxusních bytů v nejromantičtější části Prahy

Další úžasný projekt podnikatele Ondřeje Slačálka, který leží v exkluzivní lokalitě přímo v srdci Prahy.

Po tvrzi, pivovaru i kempu v Malešově a Tajné Stránce, kterou jsme vám před pár týdny již odtajnili, vám přinášíme k investici další úžasný projekt od podnikatele Ondřeje Slačálka.

Jedná se o development luxusních bytů v nejromantičtější části Prahy, kterou je Malá Strana. Jde o dva byty, které společnost luxusně zrekonstruuje a nabídne k prodeji. A na financování tohoto projektu se můžete podílet i vy a to konkrétně na naší platformě zde

Nahlédněte blíže do Amazing Residence v Tomášské ulici

V okolí této nejromantičtější části Prahy vás zaujmou nádherné stavby, sochy, kašny i kostely. Toto kouzelné místo k bydlení přináší obyvatelům klid, který najdou v přílehlých parcích a zahradách. Unikátní bydlení Amazing Residence podnikatele oslovilo z důvodu výborné lokace v Tomášské ulici, která spojuje Malostranské s Valdštejnským náměstím. Je to místo, které si ke svému bydlení vybral mezi lety 1890 – 1894 sám budoucí první prezident naší republiky Tomáš Garrique Masaryk. Tomášská ulice je jako jedna z mála malostranských ulic vystavěna na rovině a tento konkrétní dům je unikátní v tom, že má dvě popisná čísla. Říká se mu také Dům U tří zlatých trojek či U Tří komeníků. Historické dřevěné dveře vedoucí z ulice vedou do velkého průchodu, který spojuje ulici a dvorek domu. Dvůr domu je kouzelný a po zavření dveří odbourává ruch velkoměsta a vytváří tak oázu klidu a příjemného ticha. 

Seznamte se blíže s podnikateli, kteří za tímto projektem stojí

Projekt Amazing Rezidence se zaměřuje na pečlivý výběr nemovitostí, které mají duši, jejich následnou kvalitní rekonstrukci a prodej klientům, kteří takové nemovitosti dokážou ocenit. Ondřej Slačálek má mnohaleté zkušenosti s opravami zejména historických památek a jejich využitím jak pro kulturní, tak pro podnikatelské a privátní využití. Ondřejova obchodní partnerka Lenka Vilímková má cit pro krásno a pro detail, své zkušenosti zúročila ve svém kreativním studiu a své nápady uplatňuje nejen ve výrobě dárkových předmětů pro klienty, tak i při navrhování praktických a estetických částí našich nemovitostí. 

Zjistěte jaký je účel a využití prostředků

V této fázi investiční příležitosti (Etapa 1) použije společnost Amazing Residence s.r.o. finanční prostředky na nákup nemovitosti. V další etapě pak proběhne rozdělení nemovitosti na dvě bytové jednotky a jejich následná přeměna v atraktivní a luxusní bydlení. Staňte se součástí první etapy i vy a investujte do tohoto nádherného projektu ZDE

Všechny články