Společně měníme svět investování

Pojďte společně s námi nahlédnout na změny, kterými si za posledních pár měsícu prošla platforma ROIER

Máme velkou radost, že platforma ROIER neustále roste a mění se nám před očima. Za posledních několik měsíců se toho u nás událo spousta, a proto jsme se rozhodli připravit malé ohlédnutí. 

Nové projekty i způsoby splácení

Díky vám, skvělým investorům, se naše investiční nabídky vyprodávají v rekordním čase. To nás motivuje k tomu, neustále hledat nové zajímavé projekty a investiční příležitosti. V posledních týdnech jste tak mohli investovat do krásných turistických projektů, jako je Pivovar Malešov či Tajná Stránka, do ekologického zpracování biomasy firmou Lesy Valespora nebo do udržitelných developerských projektů Zelené město či Čeladná Place. Podívejte se na aktuální nabídku našich projektů s vysokým zhodnocením.

Těší nás, že už známe výherkyni soutěže s Přátelským pivovarem Malešov. Poukaz na konzumaci v pivovaru v hodnotě2 000 Kč získala naše investorka paní Eliška, pro kterou to byla její první výhra v životě. Gratulujeme!

Rozšířili jsme také možnosti způsobu splácení. Většina našich nabídek má pravidelné splácení úvěru balonového typu. Některé projekty ale mají nově možnost anuitního splácení, což znamená, že v pravidelně vyplácené rentě naši investoři získají rovnou kromě úroků i část své investice zpět.

Na většině našich nabídek navíc aktuálně můžete využít zajímavé akce. Bonus 1 000 Kč může získat každý náš nový investor při první investici nad 10 000 Kč. Bez problémů už funguje jednoduchá registrace přes BankID, takže investovat můžete začít jednodušeji, než kdy dříve.

Zároveň jsme na vybraných projektech odměnili i investory současné, a to díky akci Jarní bonus s možností měsíčního výnosu navíc.

Nenechte si ujít žádnou naši novinku. Sledujte nás na webu ROIER, našem Facebooku či LinkedInu.

Děkujeme, že jste s námi.

TýmROIER

Všechny články